Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελία σας στο XRYSOFTERO μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 

α) Πιστωτική κάρτα - VISA, VISA Electron, Maestro ή Mastercard, Diners, Euroline. Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση από το XRYSOFTERO για αγορές με πιστωτική κάρτα.

  Η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες στο XRYSOFTERO γίνεται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών της Vivapayments. Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο XRYSOFTERO, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της Vivapayments, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα και καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά στο XRYSOFTERO, και σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στην Vivapayments, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας.

 Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλής, και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secureserver της Vivapayments.

 Η χρέωση στην κάρτα σας καταγράφεται με δικαιούχο την ΧΡΥΣΟ ΦΤΕΡΟ (ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΑΓ. - ΝΟΔΑΡΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.) εταιρία. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το XRYSOFTERO λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο λογαριασμός της ίδιας πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

 

 

β)Αντικαταβολή - πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση. Με τη μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας πλέον εξόδων αντικαταβολής, με την παραλαβή της από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€ για αγορές μικρότερες των 54.90€ . Για αγορές άνω των 54.90€ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις κατηγορίες προϊόντων εκτός της κατηγορίας Gaming. Για τα προϊόντα της κατηγορίας Gaming το κόστος της αντικαταβολής παραμένει στα 2€ ανεξάρτητα από το κόστος του προϊόντος .
Η αντικαταβολή ενδέχεται να είναι δωρεάν σε κάποιες κατηγορίες ή προϊόντα για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το XRYSOFTERO λόγω επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός, σας επιβαρύνουν.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σύμφωνα με ΠΟΛ.1055/26.4.2016 τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) άνω των 500€ και τα παραστατικά προς επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή). Η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.

 

γ)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση από το XRYSOFTERO για αγορές με εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Ο τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, όπως αυτό αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με e-mail, ανήκει στην τράπεζα AlphaBank και έχει αριθμό:

981002002002807 (IBAN: GR97 0140 9810 9810 0200 2002 807)

 

Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση από λογαριασμό σας στην AlphaBank δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει διαφορετική τράπεζα, σας επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου. Το ποσό που θα αποσταλεί προς την δική μας τράπεζα θα πρέπει να είναι το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας χωρίς καμία αφαίρεση εξόδων της τραπέζης σας. Το XRYSOFTERO επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα της δικής μας τράπεζας.(SHA)

 

Κατά την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί ως δικαιούχος του λογαριασμού η ΧΡΥΣΟ ΦΤΕΡΟ (ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΑΓ. - ΝΟΔΑΡΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε). Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά το XRYSOFTERO, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων.

 

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το XRYSOFTERO λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός σας επιβαρύνουν.