Rory΄s Story Cubes Voyages
Rory's Story Cubes

Κυβοϊστορίες Rory΄s Story Cubes Voyages

0091037112170
12,40 €
με ΦΠΑ

ΚΥΒΟΙΣΤΟΡΙΕΣ STORY CUBES

ΤΑΞΙΔΙΑ

Ποσότητα
  Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Βραβευμένες με το βραβείο Dr. Toy's "10 Best Games", οι Κυβοϊστορίες του Rory® (Rory's Story Cubes®) περιέχουν εννέα κύβους 19 χιλιοστών με εικόνες για να κεντρίζουν τη φαντασία σας.

9 κύβοι
54 εικόνες
10 εκατομμύρια συνδυασμοί
Απεριόριστες ιστορίες

Η οπτική και κιναισθητική φύση στην οποία είναι βασισμένες οι Κυβοϊστορίες του Rory®, σε συνδυασμό με την απλότητα του σχεδιασμού και την ευκολία του παιξίματος, καθιστούν τις Κυβοϊστορίες ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες και ικανότητες.

Πώς λειτουργεί...

Οι Κυβοϊστορίες του Rory® είναι ένα εντυπωσιακά απλό και αποτελεσματικό μέσο για την εμπνευσμένη δημιουργική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων σε όλους μας. Απλά ρίξτε τους κύβους και εξετάστε κάθε μια από τις εννέα πάνω όψεις των κύβων για να δείτε τις εικόνες και αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει σε μια ιστορία που θα ξεκινά λέγοντας «Μια φορά κι έναν καιρό ...».

Οι εννέα κύβοι έχουν ο καθένας από μια εικόνα σε κάθε μία από τις έξι πλευρές, και συνολικά φτάνουν τις 54 εικόνες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ρίχνετε τους κύβους, υπάρχουν πάνω από 10 εκατομμύρια συνδυασμοί για να τους χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για την ιστορία σας. Αν –δε- συνδυάσετε το κλασικό σετ με τους άλλους εννέα κύβους από το σετ των «Δράσεων» τότε οι συνδυασμοί αυξάνονται κατακόρυφα.

Οι χρήσεις για τις Κυβοϊστορίες του Rory ® είναι απεριόριστες. Είτε πρόκειται για μια τάξη ή ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον, η διαδικασία της δημιουργίας και της αφήγησης τις δική σας ιστορίας, μπορεί να παρέχει εκτενέστατη κατανόηση της γλώσσας μας, του κόσμου στον οποίο ζούμε και του εαυτού μας.

Το μυστικό είναι να μην σκέφτεστε σε μεγάλο βάθος. Απλά πιείτε «γουλιά-γουλιά» στις εικόνες και αρχίστε να μιλάτε. Η ιστορία θα αποκαλυφθεί από μόνη της μέσα από τους κύβους και με τον τρόπο αυτό, θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητα, την ελευθερία της έκφρασης και συχνά, μια εικόνα για το πώς να λυθεί ένα φαινομενικά δυσεπίλυτο προσωπικό ή επιχειρηματικό πρόβλημα.

Οι κύβοι είναι χυτοί σε καλούπι ώστε να έχουν κορυφαία ποιότητα και αντοχή ενώ παράλληλα συνδυάζουν την ευχάριστη αφή. Η δε συσκευασία τους μέσα στο κουτί (60mmx60mmx25mm) είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και δημοφιλής με τους καθηγητές και άλλους επαγγελματίες, όπως ένα φορητό εργαλείο.

Αφεθείτε στη μαγεία της φαντασίας και δημιουργήστε τις δικές σας ιστορίες, εμπνευσμένες από τις Κυβοϊστορίες του Rory.

Λεπτομέρειες προϊόντος

0091037112170