Το “Obi-Wan Kenobi”, η νέα σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor ως το εμβληματικό Jedi Master, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Απρίλιο. Η ιστορία ξεκινά 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Star Wars: Revenge of the Sith, όπου ο Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και του μαθητευόμενου του Jedi, ο Anakin Skywalker μετατράπηκε στον κακό Sith Lord Darth Vader.

Τη σειρά Obi-Wan Kenobi σκηνοθετεί η Deborah Chow, η οποία έχει σκηνοθετήσει δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν του The Mandalorian με πολύ καλές κριτικές. Η σειρά σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του Hayden Christensen στο ρόλο του Darth Vader. Συμμετέχουν στο cast οι Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie. 

Παραγωγοί της σειράς είναι οι Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor και ο συγγραφέας Joby Harold. Το casting είναι της Carmen Cuba.

Το Obi-Wan Kenobi θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Disney+.


Πηγή και φωτογραφίες: www.starwars.com

Share this post